playlists: Ιανουάριος 2021

Ο πρώτος μήνας του 2021 αποτελεί ήδη παρελθόν και τουλάχιστον όσον αφορά την αγαπημένη μας μουσική, το 2021 ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο. Το εξαιρετικό Norchestrion: a song for the end των Need ήταν αδιαμφισβήτητα η νέα κυκλοφορία που μας εντυπωσίασε περισσότερο. Αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι επερχόμενες νέες κυκλοφορίες των Asia Minor, Soen, Steven Wilson και Liquid Tension Experiment, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία.

Ευχή όλων μας είναι η νέα χρονιά να είναι καλύτερη από τη προηγούμενη σε όλα τα επίπεδα και οι προτάσεις μας που ακολουθούν να σας κρατήσουν καλή παρέα. Καλές ακροάσεις!


Δημήτρης Αναστασιάδης
John Martyn – Bless the Weather

John Martyn – Solid Air
Terry Callier – What Color is Love
Terry Callier – Fire on Ice
Nick Drake – Bryter Layter

Γιάννης Βούλγαρης
Amon Düül II – Yeti

Our Oceans – While Time
Mindwork – Into the Swirl
Ne Obliviscaris – Portal of I
Flying Colors – Flying Colors

Πάρης Γραβουνιώτης
Pascal Duffard – Dieu Est Fu

Time – Time
Spectrum – Milesago
Tamam Shud – Goolutionites And The Real People
Threshold – Wounded Land

Μελέτης Δουλγκέρογλου
Octavision – Coexist

Obscura – Diluvium
Witchery – Symphony for the Devil
Caligula’s Horse – Rise Radiant
Sunburst – Fragments of Creation

Γιάννης Ζαβραδινός
The High Llamas – Santa Barbara

Good Rats – Tasty
Jellyfish – Bellybutton
Once & Future Band – Once & Future Band
Brian Auger’s Oblivion Express – Closer to it!

Γιώργος Ζούκας
Eabs – Discipline of Sun Ra

Oke – Deserto
Reykjavik606 – Endless Summer in Perckham
Doris – Music 4 Doris
Triorität – Algo

Δημήτρης Καλτσάς
Aquarelle – Sous un arbre

Companyia Elèctrica Dharma – Diumenge
Need – Norchestrion: a song for the end
Plus – Plus
The Advancement – The Advancement

Βασίλης Κορολής
Nightfall – Athenian Echoes

Liquid Tension Experiment – 2
Cynic – Traced In Air
Elend – Leçons De Ténèbres
Wardruna – Runaljod – Yggdrasil

Χρήστος Μήνος
Need – Norchestrion: a song for the end

Bark Psychosis – Hex
The Gathering – How to Measure a Planet?
Dream Theater – Six Degrees of Inner Turbulence
Molly Hatchet – Molly Hatchet

Κώστας Μπάρμπας
Need – Norchestrion: a song for the end

Black Sabbath – Master of Reality
Kravetz – Kravetz
Peter Gabriel – Up
Cynic – Traced In Air

Ελένη Παναγιώτου
Lunatic Soul – Through Shaded Woods

David Bowie – Blackstar
Pain of Salvation – Road Salt One
Kate Bush – Hounds of Love
Muse – Black Holes and Revelations

Πέτρος Παπαδογιάννης
Soundgarden – Badmotorfinger

Joni Mitchell – Hissing of Summer Lawns
Miles Davis – Sketches of spain
Bel Canto – White-Out Conditions
Renaissance – Novella

Πάνος Παπάζογλου
Motorpsycho – Phanerothyme

Wire – Chairs Missing
Tomahawk – Tomahawk
Marillion – Anoraknophobia
Liquid Tension Experiment – Liquid Tension Experiment

Θάνος Πάτσος
Motorpsycho – The All is One
Arabs in Aspic – Madness and Magic
Leprous – Pitfalls
Mastodon – Crack the Skye
Anathema – Judgment

Goran Petrić
Octavision – Coexist

Lucid Planet – Lucid Planet ΙΙ
Death And Taxe$ – Paradigms For A New Quarter
Scott Rockenfield and Paul Speer ‎– TeleVøid
Strawbs – Nomadness

Τάσος Ποιμενίδης
Triumph – Thunder Seven

Black Sabbath – Black Sabbath
Stone – No Anesthesia!
Stone – Colours
Rapture – Paroxysm of Hatred

Κώστας Ρόκας
Porcupine Tree – In Absentia

Porcupine Tree – Stupid Dream
L’Uovo di Colombo – L’Uovo di Colombo
Pixies – Doolittle
Magick Brother Mystic Sister – Magick Brother Mystic Sister

Θωμάς Σαρακίντσης
Need – Norchestrion: a song for the end

Area – Crac!
Happy Family – Minimal Gods
Ănglabarn – Ănglabarn
Burnin’ Red Ivanhoe – Burnin’ Red Ivanhoe

Λευτέρης Σταθάρας
Need – Norchestrion: a song for the end

Vincent Peirani – Living Being
Toe – Songs Ideas We Forgot
Playgrounded – Athens
Fuzzy Duck – Fuzzy Duck

Παναγιώτης Σταθόπουλος
Flaming Tunes – Flaming Tunes
The Utopia Strong – The Utopia Strong
Christos Goussios cmyk – Souvenirs Pour tous les pays du Monde
Audiac – Thank You For Not Discussing The Outside World
Λουκάς Θάνος – Αποστροφή

Αλέξανδρος Τοπιντζής
Need – Norchestrion: a song for the end

Lumiere – Phases
Arild Hammerø – Lerret
Assassin’s Creed Valhalla (Original Game Soundtrack)
Here Lies Man – Ritual Divination

Νίκος Φιλιππαίος
Alan Parsons Project – I Robot

Midlife – Automatic
Low Motion Disco – Keep It Slow
Mushrooms Project – Undergrass
The Starseeds – Parallel Life