Φίλες και φίλοι της μουσικής,

η ιστοσελίδα ProgRocks.gr είναι το αποτέλεσμα της σύμπραξης μιας ομάδας οπαδών της προοδευτικής μουσικής και της κοινής απόφασής τους για τη δημιουργία μιας διαδικτυακής κοινότητας με βασικό θέμα τη συγκέντρωση πληροφοριών, την ενημέρωση και την έκφραση άποψης σχετικά με τα ελληνικά μουσικά συγκροτήματα  και τους Έλληνες καλλιτέχνες που έχουν ως πεδίο δημιουργίας το progressive rock (ή σχετίζονται με αυτό).

Παράλληλα, βασικοί στόχοι της ομάδας του ProgRocks.gr είναι η διαρκής ενημέρωση σε σχέση με την παγκόσμια progressive rock ειδησεογραφία, οι ανταποκρίσεις συναυλιών εντός και εκτός Ελλάδας, οι συνεντεύξεις καλλιτεχνών και η συγκέντρωση αρθρογραφίας σε σχέση με το progressive rock μουσικό ιδίωμα στην Ελλάδα και διεθνώς.

Εκτός της αγάπης για τη συγκεκριμένη μουσική, βασικός λόγος για τη συγκέντωση πληροφοριών, την ενημέρωση και το αρχείο των συγκροτημάτων είναι τόσο η ανάδειξη καλλιτεχνών και συγκροτημάτων που έδρασαν στο παρελθόν, όσο και η δημιουργία ενός χώρου όπου θα συνυπάρχουν σύγχρονες μπάντες και καλλιτέχνες που σχετίζονται με την προοδευτική μουσική στην Ελλάδα.

Δεδομένου ότι το συγκεκριμένο εγχείρημα αποτελεί μία δυναμική κατάσταση, τόσο όσον αφορά στην ειδησεογραφία όσο και στο κομμάτι του αρχείου, σε αυτό το όραμά μας φιλοδοξούμε να έχουμε δίπλα μας μουσικούς, ακροατές και γενικά όσους αγαπούν τη μουσική. Το site αυτό δίνει βήμα σε όλους. Μέσα από το ProgRocks.gr μπορείτε να ενημερωθείτε, να ακούσετε μουσική, και να κάνετε την κριτική σας. Στόχος μας είναι να συστήσουμε την ελληνική progressive rock σκηνή εντός αλλά και εκτός των ελληνικών συνόρων.

Ελπίζουμε να σας έχουμε συνοδοιπόρους!

 

Ιδρυτική ομάδα ProgRocks.gr:

Δημήτρης Καλτσάς

Χριστίνα Μαραγκού

Γρηγόρης Παπαγεωργίου

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης