Οι HeKz ανακοίνωσαν το διπλό concept album τους με τίτλο ‘Terra Nova’

Το τέταρτο album των HeKz με τίτλο Terra Nova θα βρει τον τραγουδιστή και μπασίστα Matt Young με ένα νέο line up.

“Οι HeKz ήταν πάντα μία μουσική χίμαιρα, αναμειγνύοντας στοιχεία από το heavy metal, το hard rock και το progressive,” εξηγεί ο Young. “Το νέο line up αντανακλά αυτό ιδανικά – έχουμε έναν prog τύπο, έναν metal τύπο και έναν rock τύπο. Στα χαρτιά, αυτό είναι μία περίεργη μίξη, αλλά η χημεία είναι αδιαμφισβήτητη. Αυτό το album είναι το επόμενο λογικό βήμα στην εξέλιξη της μπάντας. Ο νέος κιθαρίστας δεν μπορεί να ανακοινωθεί ακόμα λόγω συμβολαίων και στο Terra Nova θα συμμετέχει ο Pieter Beemsterboer (πρώην Black Rabbit) στα πλήκτρα και ο Moyano el Buffalo (5th Avenue Hamburg) στα ντραμς. Το να δουλεύουμε με το νέο line up έχει ήδη αποδειχθεί σπουδαίο. Τα παιδιά έχουν πολύ ταλέντο αλλά και εξαιρετικό γούστο ώστε να κάνουν πίσω όταν χρειάζεται. Οι πάντες παίζουν για να υπηρετούν το κάθε κομμάτι και όταν έρχεται η στιγμή τους είναι πραγματικά εντυπωσιακό!”

Το Terra Nova είναι concept δίσκος γραμμένος από τον Young σε περίοδο δύο ετών. Μια οικεία ιστορία με μια μοναδική γεύση, το άλμπουμ υφαίνει μια ιστορία φιλοδοξίας, δυαδικότητας και τον απελπισμένο αγώνα για να ξεπεράσoυμε τα πιο σκοτεινά μέρη της προσωπικότητάς μας ώστε να γίνουμε αυτός που γεννηθήκαμε να γίνουμε.

Το πρώτο μέρος του album θα κυκλοφορήσει ως EP στα τέλη του 2021 και ολόκληρο το διπλό album θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022. Το πρώτο single από τοTerra Nova θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2021.