Το νέο album των Motorpsycho ‘The All Is One’ κυκλοφορεί στις 28 Αυγούστου

Bent Saether's interview at progrocks.gr

Το The All Is One είναι το τελευταίο κεφάλαιο της χαλαρά συνδεδεμένης τριλογίας albums, ανεπίσημα ονομασμένης ως “Gullvåg Trilogy” που ξεκίνησε με το The Tower (2017)  και συνεχίστηκε με το The Crucible (2019). Ηχογραφημένο στο διάστημα Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου του 2019 στην Γαλλία και την Νορβηγία, το album αρχικά προγραμματιζόταν να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2020, αλλά μοιραία αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του Covid 19. Ωστόσο, η ώρα για νέα μουσική έχει έρθει και η μπάντα χρησιμοποίησε αυτό το χρόνο για να δώσει προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, με αποτέλεσμα ένα πυκνό διπλό album, όσο πιο Motorpsychodelic γίνεται. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου 2020.

Οι Motorpsycho ανακοίνωσαν τα εξής: “Το album θα ονομάζεται The All Is One και θα κυκλοφορήσει ως διπλό βινύλιο, διπλό CD και ψηφιακά από την Stickman Records και την Rune Grammofon στις 28 Αυγούστου 2020. Το εξώφυλλο σχεδίασε για άλλη μία φορά ο Håkon Gullvåg!

Είναι ένα μεγάλης διάρκειας album που περιλαμβάνει μουσική από δύο ηχογραφήσεις που κάναμε πέρυσι. Στην πρώτη συμμετέχει ο αγαπημένος μας Νορβηγός από την Στοκχόλμη, ο Reine Fiske, στο Black Box Studio στην Γαλλία τον Σεπτέμβριο. Στη δεύτερη συμμετέχουν δύο από τους αγαπημένους μας Νορβηγούς μουσικούς, οι Ola Kvernberg και Lars Horntveth και ήταν υπόθεση μόλις τριών ημερών στα Ocean Sound Studio, στη δυτική Νορβηγική ακτή τον Νοέμβριο.

Στο κέντρο του album υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι σε πέντε μέρη, το οποίο περιλαμβάνει το πιο ριζοσπαστικό υλικό που έχουμε ηχογραφήσει εδώ και αρκετό καιρό, αλλά αν η προοπτική ενός 42λεπτου για μπαλέτο εμπνευσμένο από πίνακες, την αλχημεία και τις κάρτες φαντάζει αρκετά αγχωτική, υπάρχουν επίσης αρκετά μικρότερα κομμάτια στον δίσκο. Για μας αυτές είναι απλά διαφορετικές οπτικές ενός πράγματος, αλλά θα βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα και ελπίζουμε να έχει κάποιο νόημα για εσάς, ανεξάρτητα του πόσο βαθιά επιλέγετε να πάτε.

Περαιτέρω λεπτομέρειες θα δημοσιοποιηθούν μέσα στο καλοκαίρι, οπότε μείνετε συντονισμένοι, αξίζει η αναμονή, το υποσχόμαστε!”