Οι Verbal Delirium ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του ‘Conundrum’

Το Conundrum, το τέταρτο album της ελληνικής progressive rock μπάντας των Verbal Delirium θα κυκλοφορήσει από την Bad Elephant Music στις 25 Νοεμβρίου, με τις προπαραγγελίες να ανοίγουν την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου.

Το Conundrum βρίσκει την μπάντα σε φανταστική φόρμα, με το signature μείγμα alternative και μοντέρνου progressive rock εμποτισμένων με στοιχεία pop και rock. Ο σκοτεινός λυρισμός του Jargon συνδυάζεται άψογα με την ισχυρή μελωδική προσέγγιση της μουσικής, αναμειγνύοντας φως και σκοτάδι για να δημιουργήσει έναν ήχο που γενικά δεν έχει όρια.

O Jargon (κημπορντίστας, τραγουδιστής και αποκλειστικός συνθέτης) δηλώνει: “Αν έπρεπε να περιγράψω τον ήχο του Conundrum, Θ έλεγα ότι οι Pink Floyd συναντούν τους Cardiacs, τους Queen, τους Muse, τους King Crimson. Δεν βλέπουμε την ώρα να κυκλοφορήσει αυτό το album και ελπίζουμε ότι όλοι σας θα τι αγαπήσετε!” “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι Verbal Delirium ήθελαν να δουλέψουν πάλι μαζί μας”, δηλώνει ο David Elliott, διευθυντής της Bad Elephant Music. “Το Conundrum ταιριάζει απόλυτα με την προσέγγισή μας σχετικά με τη μείξη μουσικών ειδών. Είναι ένα σπουδαίο album για να κλείσουμε το δικό μας 2022”.

Οι προπαραγγελίες για το Conundrum θα ανοίξουν την επόμενη Bandcamp Friday, στις 4 Νοεμβρίου.

TRACKLIST:
1. Falling
2. In Pieces
3. Intruders
4. Children Of Water
5. Conundrum
6. The Watcher
7. Neon Eye Cage
8. Fall From Grace