Οι Transatlantic ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου concept album τους ‘The Absolute Universe’

Οι Transatlantic ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου studio album τους με τίτλο The Absolute Universe στις 5 Φεβρουαρίου από την InsideOut Musicσε δύο εκδοχές: The Absolute Universe: The Breath Of Life (Abridged Version) και The Absolute Universe: Forevermore (Extended Version).

Η μπάντα σχολιάζει: “Έχουμε δύο εκδοχές του album. Αυτή του διπλού CD, που διαρκεί 90 λεπτά και η μονή που διαρκεί 60 λεπτά. Ωστόσο, αυτή με το μονό CD δεν είναι απλά επεξεργασμένη μορφή της διπλής εκδοχής. Και οι δύο περιέχουν εναλλακτικές εκδοχές και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και διαφορετικές ηχογραφήσεις. Γράψαμε φρέσκους στίχους και έχουμε διαφορετικούς τραγουδιστές στην έκδοση του μονού CD και διαφορετικούς στο διπλό CD. Μερικοί από τους τίτλους των τραγουδιών έχουν αλλάξει, ενώ άλλοι είναι ίδιοι, αλλά συνθετικά ό,τι θα ακούσετε έχει αλλάξει. Νομίζω πως θα συμφωνήσετε πως αυτό που κάναμε είναι μοναδικό.”

Κάθε album θα διατίθεται σε CD, LP και ψηφιακά. Θα υπάρξει όμως και μία τρίτη έκδοση με τίτλο The Absolute Universe: The Ultimate Edition, που θα περιέχει και τις δύο εκδόσεις σε ένα πακέτο με 5LP, 3CD και ένα Blu-ray με a 5.1 surround sound mix με οπτικά και υλικό από τα παρασκήνια. Όλες οι εκδόσεις έχουν ένα διαφορετικό εξώφυλλο από τον Thomas Ewerhard. Οι προ-παραγγελίες ξεκινούν στις 20 Νοεμβρίου.

  • The Absolute Universe: The Breath Of Life (Abridged Version) – Special Edition CD Digipak, Gatefold 2LP+CD and digital Album
  • The Absolute Universe: Forevermore (Extended Version) – Special Edition 2CD Digipak, 3LP+2CD Boxset, digital Album
  • The Absolute Universe: The Ultimate Edition
  • Limited Deluxe Clear 5LP+3CD+Blu-Ray Box-set – contained within a foil-finished lift-off box with extended 16-page LP booklet & 60x60cm poster.