Δείτε το video για το ‘Crossroads’ από το επερχόμενο ‘Eden in Reverse’ των Hail Spirit Noir

Οι Hail Spirit Noir έδωσαν στη δημοσιότητα το video για το κομμάτι Crossroads από το επερχόμενο album τους Eden in Reverse. Στο τραγούδι συμμετέχει ο Lars “Lazare” Nedland των Borknagar.

Η μπάντα δηλώνει: “το Crossroads αντιπροσωπεύει την πιασάρικη πλευρά του album, Είναι το μόνο κομμάτι που δεν ήταν ολοκληρωμένο για πολλούς πολλούς μήνες. Όταν έβαλε τη σφραγίδα του ο Lars, τα πάντα μπήκαν στη θέση τους και το τραγούδι εξελίχθηκε στην τελική του μορφή. Στιχουργικά, είναι ένας ύμνος στο δαρβινικό πνεύμα σε κάθε κυττάρου στο ταξίδι του μέσα από ατελείωτες πιθανότητες, καλώς ή κακώς.”

“Λοιπόν, αυτό ήταν χάσιμο χρόνου”, σκέφτηκε ο Δαρβίνος καθώς το θυμίαμα τον έπιασε. Το κεφάλι του στροβιλίστηκε, παρακολουθούσε καθώς μια ανόητη σαρανταποδαρούσα προσπαθούσε να μιλήσει σε ένα μωρό και ξεφύσησε όπως ένα λουλούδι παίζει κρυφτό με τον ήλιο. Το σημείο που βρισκόταν ήταν τόσο καλό που δεν θα μπορούσε ποτέ να βρεθεί. Υπήρχε μια τελευταία ευκαιρία, ένας πίθηκος, αλλά δεν μπορούσε να αποφασίσει. Τα χρώματα στο τέλος της σήραγγας ήταν φωτεινά όπως σε κάθε automaton.” Παρακολουθήστε το video εδώ:

Το Eden in Reverse θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουνίου από την Agonia Records και μπορείτε να το προπαραγγείλετε εδώ.

Μπορείτε επίσης να ακούσετε το The First Ape On New Earth, το πρώτο κομμάτι που δημοσιεύτηκε από το επερχόμενο album των Hail Spirit Noir εδώ.

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης