Οι Playgrounded κυκλοφόρησαν video για το κομμάτι ‘The death of Death’

Οι Έλληνες prog rockers Playgrounded κυκλοφόρησαν video για το ομώνυμο κομμάτι από το επερχόμενο, δεύτερο album τους με τίτλο The death of Death που θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου από την Pelagic Records.

Το δεύτερο album των Playgrounde sophomore ανταποκρίνεται στις φιλοδοξίες του τίτλου του. Το The death of Death είναι μουσική που προκύπτει από μαεστρία και όχι από ανυπόφορη εξερεύνηση και πειραματισμό. Το album ηχογραφήθηκε στα MD Recording Studios από τον Νίκο Μιχαλοδημητράκη. Τη μίξη έκανε ο C.A. Cederberg (Leprous, Anathema, Shining κ.α.) στο Kristiansand της Νορβηγίας, και το Mastering έκανε ο George Tanderø (Madrugada, Satyricon, Jaga Jazzist κ.α.) στο Oslo.

Στην ουσία, το The death of Death είναι διαλεκτικό, μία μελέτη της ενότητας σε αντίθεση. Μια αποκάλυψη αντιφατικών πτυχών της πραγματικότητας, μια έκφραση της αμοιβαίας σχέσης τους. Από αυτές τις αντιφάσεις το συγκρότημα καταφέρνει να οικοδομήσει έναν κόσμο σκοτεινής μεγαλοπρέπειας.

Το The death of Death έχει την ελκυστικότητα μιας ταινίας που αρχίζει σιγά σιγά να σας στοιχειώνει καθώς η ταινία προχωρά. Όσο περισσότερο το ακούς, τόσο περισσότερο φαίνεται η υπέροχη ομορφιά του.

Προ-παραγγείλετε το The death of Death εδώ.