Ο Mariusz Duda κυκλοφόρησε video για το δεύτερο solo single του ‘Are You Ready For the Sun’

Ο Mariusz Duda κυκλοφόρησε video για το κομμάτι Are You Ready For the Sun. Αυτό είναι το δεύτερο solo single του Duda εκτός των Riverside και Lunatic Soul.

Ο Duda σχολιάζει: “Σε περίπου 20 χρόνια καλλιτεχνικής δραστηριότητας, έχω γίνει ειδικός στη δημιουργία μελαγχολικών και σκοτεινών συνθέσεων. Επίσης, έχω συνθέσει πολλά εκτενή κομμάτια (αυτή τη χρονιά θα σπάσω το προσωπικό μου ρεκόρ, καθώς θα υπάρχει μία σχεδόν 28-λεπτη σουίτα στο νέο album των Lunatic Soul).”

Στο Are You Ready For the Sun συμμετέχει η Chloe Alper των Pure Reason Revolution’s και ο Πολωνός ντράμερ Maciej Gołyźniak.

Ο Duda σχολιάζει: “H yp;eroxh Chloe Alper (Pure Reason Revolution) κάνει φωνητικές μελωδίες μαζί μου και ο πάντα αξιόπιστος Maciej Gołyźniak δίνει το απαραίτητο groove στα ντραμς. Τα “Subcutaneous songs” είναι μία ευκαιρία για μένα να γράψω “μικρά, ελαφριά, καταπραϋντικά και συναρπαστικά” τραγούδια, αλλά όχι απαραίτητα μπαλάντες, όπως φαίνεται και από το καινούργιο κομμάτι, Are You Ready For the Sun. Δεν είναι νέο στυλ του MD. Είναι απλώς ένα από τα λίγα σύμπαντα μουσικής που έχω εξερευνήσει ταυτόχρονα. Οι Riverside εξακολουθούν να υπάρχουν, οι Lunatic Soul υπάρχουν ακόμα, σκοπεύω να ηχογραφήσω άλμπουμ όπως το Lockdown Spaces, αλλά τα συνοπτικά τραγούδια ήταν πάντα τα πιο δύσκολα να δημιουργηθούν. 

Ειδικά τα “θετικά” ήταν μια μεγάλη πρόκληση, “φωτεινά” όπως το Found των Riverside ή το Untamed των Lunatic Soul. Το Are You Ready For the Sun είναι το δεύτερο από τα έξι τραγούδια που είχα ανακοινώσει να κυκλοφορήσω κάποτε στο bandcamp μου, σε ψηφιακή μορφή και σε υπηρεσίες streaming. Είστε ήδη εξοικειωμένοι με το τραγούδι The Song of a Dying Memory, τώρα ήρθε η ώρα για κάτι πιο δυναμικό.”

Mariusz Duda had released the Song Of A Dying Man earlier this year: