Οι Crippled Black Phoenix κυκλοφορούν το πρώτο κομμάτι από το ‘Ellengæst’

Οι Crippled Black Phoenix κυκλοφόρησαν video για το Cry of Love, το πρώτο κομμάτι που δημοσιοποιήθηκε από το επερχόμενο album τους Ellengæst, που θα κυκλοφορήσει από την Season Of Mist τον Οκτώβριο. Το κομμάτι περιλαμβάνει φωνητικά από την Belinda Kordic και τον Ryan Patterson (Coliseum).

Ο Justin Greaves σχολιάζει: “Αυτό είναι ένα τραγούδι για την απώλεια ενός αγαπημένου μέλους της οικογένειας, αλλά όχι για έναν άνθρωπο, αφορά γάτα. Ο Ράιαν επέστρεψε με τους στίχους και τα φωνητικά αφού του έστειλα το τραγούδι και μας εντυπωσίασε. Είχαμε ήδη πολύ καλή επαφή με τον Ryan όταν ήταν σε περιοδεία και ως λάτρεις των ζώων και vegans, αυτός, η Belinda και εγώ έχουμε μια βαθιά εκτίμηση για το να μιλάμε για τους φίλους μας τα ζώα. Οι στίχοι του τραγουδιού είναι για τη γάτα του Ryan, Willie, που δυστυχώς πέθανε. Συμπτωματικά, την ίδια στιγμή που η Belinda και εγώ χάσαμε δύο από την οικογένεια των γατών μας, τον Nell και τον Tigger (τον παλιό τρίποδο μάγκα που πρωταγωνίστησε στο εξώφυλλο του Horrific Honorifics). Έτσι, αυτό το τραγούδι είναι σαν να συναντιόμαστε για να γιορτάσουμε την αγάπη που έχουμε για τις γάτες, πώς μας λείπουν και πώς επηρεάζουν τη ζωή μας. Εκτός του Ryan, στο Cry οf Love συμμετέχει η φίλη μας και παλιότερη συνεργάτης μας, η Suzie Stapleton. Βάζοντας τη χαρακτηριστική της φωνή, δίνει στο κομμάτι μια άλλη διάσταση. Το βίντεο μου έκαψε τον εγκέφαλό, εγώ το λατρεύω πολύ όπως και οι υπόλοιποι στην μπάντα, ο Guilherme κατάλαβε απόλυτα ποια είναι τα συναισθήματα του τραγουδιού και έφτιαξε μια όμορφη και απλή αφήγηση που θα αγγίξει ακόμα και την πιο κρύα καρδιά. Αν αγαπάτε τη γάτα σας ή έχετε χάσει μία, τότε ετοιμαστείτε να συγκινηθείτε.” 

Στο Ellengæst συμμετέχουν guests στα φωνητικά, όπως ο Vincent Cavanagh των Anathema, ο Jonathan Hulten και ο Ghaal, όπως φυσικά και οι Patterson και Stapeleton.

Προ-παραγγείλετε το Ellengæst ΕΔΩ.