Heart Of The Sun – The Music Of Pink Floyd

[Studio Album, 2013]

Polyzogopoulos, Andreas (Πολυζωγόπουλος, Ανδρέας)​                                          

[wptab name=”ΔΙΣΚΟΣ”]

1. Heart Of The Sun - The Music Of Pink Floyd  


01. Time
02. Have A Cigar     
03. Pigs 
04. Hey You    
05. Shine On You Crazy Diamond  
06. Another Brick In The Wall
07. Set The Controls For The Heart Of The Sun
08. One Of My Turns
09. Don't Leave Me Now

10. Money          


Διάρκεια:  :


Andreas Polyzogopoulos – trumpet, electronics
Costis Christodoulou – keyboards, organ, piano
Vasilis Stefanopoulos – double bass, electronics
Srdjan Ivanović – drums, samples



Δισκογραφική εταιρεία: Puzzlemusic

Ημερομηνία: 21 Φεβρουαρίου 2013


Recorded: March 2012
Recorded at: Lizard Studio
Mixing: Dimitris Karpouzas 
Mastering: Vaggelis Katsoulis – Spectrum Studio 
Production: Andreas Polyzogopoulos


















[/wptab][wptab name=”ΚΡΙΤΙΚΕΣ”]





1 Trackback / Pingback

  1. Polyzogopoulos, Andreas (Πολυζωγόπουλος, Ανδρέας) | ProgRocks.gr

Leave a Reply