Συνεργασία Steven Wilson – Mariusz Duda για φιλανθρωπικό σκοπό

 

Ο Steven Wilson και ο Mariusz Duda συνεργάστηκαν για να ηχογραφήσουν ένα κομμάτι εις μνήμην του Alec Wildey. Ο Alec Wildey ήταν ένας φίλος της μουσικής και των δύο μουσικών και ήταν ενεργό μέλος στις street teams και των δυο. Ήταν αφοσιωμένος στη μουσική και είχε δημοσιεύσει και μερικά ποιήματα.

Δυστυχώς, τα Χριστούγεννα του 2013, ο Alec διαγνώστηκε με καρκίνο  του λεμφικού συστήματος και καρκίνο στο συκώτι. Αμέσως ξεκίνησε θεραπεία ακτινοβολίας αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Τον Ιούλιο. όταν ο ίδιος είχε καταλάβει ότι δεν είχε πολύ χρόνο, επικοινώνησε με τον Steven Wilson και του ζήτησε αν ήταν δυνατόν οι δύο αγαπημένοι του μουσικοί να γράψουν μουσική για ένα ποίημά του. Ο Wilson δέχθηκε αμέσως και μάλιστα είχαν συζητήσει και την πιθανότητα ο Alec να παίξει τύμπανα στο κομμάτι.

Δυστυχώς, ο Alec άφησε την τελευταία του πνοή στις 25 Αυγούστου. Έτσι, ο Steven Wilson και ο Mariusz Duda επέλεξαν το ποίημα του Alec, “The Old Peace”, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε εδώ. Το κομμάτι είναι διαθέσιμο έναντι ενός μικρού ποσού και σε υψηλής ποιότητας FLAC αρχείο, και σε mp3. Από τα έσοδα, το 50% θα διατεθεί στο ιατρικό κέντρο όπου νοσηλευόταν ο Alec και το άλλο 50% σε φιλανθρωπικά ιδρύματα κατά του καρκίνου.

Be the first to comment

Leave a Reply