Δείτε το video για το νέο single των The Pineapple Thief

Οι The Pineapple Thief have κυκλοφόρησαν ένα video για το νέο τους single Versions Of The Truth, το ομώνυμο κομμάτι από το επερχόμενο album τους, που θα κυκλοφορήσει από την Kscope στις 4 Σεπτεμβρίου.

Το τραγούδι αποτελεί έναν καθρέφτη στο χάος και τις συγκρούσεις της ζωής στον 21ο αιώνα και προσπαθεί να εκλογικεύσει τις παραμορφωμένες αντανακλάσεις του. Ένα θόλωμα μεταξύ του πραγματικού και του αντιληπτού, μεταξύ νοήματος και πρόθεσης. Ο τίτλος τα λέει όλα: αυτό είναι το soundtrack για έναν κόσμο μετά την αποκάλυψη της αλήθειας.

Ο ηγέτης της μπάντας Bruce Soord εξηγεί: “Αυτό το κομμάτι πιθανώς δεν χρειάζεται πολλή εξήγηση. Σκέφτηκα τον τίτλο όταν ξεκινήσαμε να γράφουμε τον δίσκο τον Οκτώβριο του 2018. Τότε, ο κόσμος γύρω μου φάνηκε να χάνει τον σεβασμό για την «αλήθεια». Οποιαδήποτε εκδοχή της αλήθειας φάνηκε πως ήταν δίκαιη αρκεί να σε πάει εκεί που θέλεις. Ποτέ δεν περίμενα το τραγούδι να είναι ακόμη πιο σημαντικό σήμερα. Το βίντεο ωστόσο πραγματεύεται πολύ προσωπικές παραμορφώσεις της ζωής και της αλήθειας. Ο George Laycock, ο οποίος δημιούργησε και σκηνοθέτησε το βίντεο, βρήκε μερικές όμορφες τοποθεσίες εδώ στην ακτή του Dorset Jurassic, μαζί με μερικούς τοπικούς κολυμβητές. Ευτυχώς, επειδή ο George ζει μόλις 40 λεπτά μακριά από εμένα, καταφέραμε να κάνουμε γυρίσματα ξανά μαζί, ακόμη και στις σημερινές παράξενες συνθήκες. Τα ποτάμια, οι γαλάζιες θάλασσες και οι παρθένοι γαλάζιοι ουρανοί, όλα φαίνονται εξώκοσμα. Δεν το θυμάμαι έτσι…’”

Το Versions Of The Truth είναι το τρίτο video της μπάντας από το επερχόμενο album. Δείτε τα video για τα Demons (κλικ) και Break it All (κλικ). 

Σε παραγωγή από τα τέσσερα μέλη της μπάντας – του τραγουδιστή Bruce Soord, του κημπορντίστα Steve Kitch, του μπασίστα Jon Sykes και του ντράμερ Gavin Harrison – το Versions Of The Truth θα κυκλοφορήσει σε CD, LP σε διάφορα χρώματα, ψηφιακά, σε Blu-ray disc με bonus track καθώς και σε σκληρόδετη limited edition deluxe 4 disc.

Προ-παραγγείλετε το Versions Of The Truth ΕΔΩ.