Οι Pineapple Thief κυκλοφόρησαν video για το ‘Demons’ από το επερχόμενο album τους

Οι Pineapple Thief κυκλοφόρησαν ένα βίντεο για το κομμάτι Demons από το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας, Versions of the Truth, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου μέσω της Kscope. Το βίντεο σκηνοθετήθηκε από τον George Laycock, σε παραγωγή της Blacktide Phonic / Visual.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Bruce Soord, σχολιάζει: “Οι στίχοι είναι κυριολεκτικοί. Είναι ένα πολύ απλό συναίσθημα, αλλά στην πραγματικότητα ήταν πολύ δύσκολο να τραγουδήσω όταν το ετοιμάσαμε. Ήταν ένα από τα πρώτα τραγούδια που γράψαμε για το νέο άλμπουμ και τα συναισθήματα που τρέφονταν στο κομμάτι ήταν ακόμα πολύ ωμά εκείνη την εποχή. Θα ήθελα να πιστεύω ότι το να γράφεις τραγούδια σαν αυτό θα αποδειχτεί καθαρτικό, αλλά στην πραγματικότητα αυτοί οι δαίμονες απλά δεν φεύγουν και πραγματικά το θέμα είναι να μάθεις να ζεις μαζί τους.”

Το artwork του άλμπουμ είναι ένα έργο χαρακτικής του Γερμανού καλλιτέχνη Michael Schoenholtz και διαθέτει μια σειρά κινητικών, αφηρημένων σχημάτων που φαίνεται να αποκαλύπτουν μια διαφορετική εικόνα σε όποιον το βλέπει. Ο Gavin Harrison βρήκε το έργο καθώς το συγκρότημα τελείωσε το Versions of the Truth και το έδειξε στα υπόλοιπα μέλη.

Ο Harrison σχολιάζει: “Το συγκεκριμένο χαρακτικό φάνηκε να μου ταιριάζει. Μέσα σε πέντε λεπτά είχαμε επιλέξει όλοι την ίδια εικόνα. Ήταν η ταχύτερη διαδικασία επιλογής μιας μπάντας που έχω δει ποτέ. Όπως συμβαίνει συχνά στη σύγχρονη τέχνη, διαφορετικοί άνθρωποι βρίσκουν διαφορετικό νόημα μέσα σε αυτό. Προσωπικά το βλέπω ως έναν ενδιαφέροντα λαβύρινθο που απεικονίζει τη διανοητική διαδικασία της δημιουργικότητας. Δεν έχει καμία ευθεία γραμμή.”

Το Versions of the Truth θα κυκλοφορήσει σε CD, βινύλιο σε διάφορα χρώματα, ψηφιακά, σε Blu-ray με bonus track και σε limited σκληρόδετη τετραπλή έκδοση.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε το Versions of the Truth εδώ.

Versions of the Truth tracklist:

01. Versions of the Truth
02. Break It All
03. Demons
04. Driving Like Maniacs
05. Leave Me Be
06. Too Many Voices
07. Our Mire
08. Out of Line
09. Stop Making Sense
10. The Game

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης