Οι Riverside κυκλοφορούν νέο live album

Οι Riverside ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου live album τους Lost’n’Found – Live In Tilburg, που θα είναι διαθέσιμο από την InsideOut Music στις 11 Δεκεμβρίου και δημοσίευσαν ένα live video του Hyperactive. Το Lost’n’Found – Live In Tilburg ηχογραφήθηκε στην Ολλανδία κατά την περιοδεία του 2015 για το Love, Fear And The Time Machine και είναι η τελευταία περιοδεία με τον κιθαρίστα Piotr Grudzinski που έφυγε από τη ζωή το 2016.

Ο Mariusz Duda σχολιάζει: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα κυκλοφορήσει από την InsideOut Music το Lost’n’Found – Live in Tilburg, μια συναυλία από την περιοδεία του Love, Fear And The Time Machine το 2015 που ηχογραφήθηκε στο φανταστικό 013 στο Tilburg της Ολλανδίας. Η περιοδεία για την προώθηση του Love, Fear And The Time Machine ήταν ανατρεπτική, εξαιρετική και όπως αποδείχθηκε η τελευταία με τον Piotr Grudziński. Μεταξύ άλλων, παίξαμε το The Same River και μία 20-λεπτη εκδοχή του Escalator Shrine.”

Το Lost’n’Found – Live in Tilburg θα κυκλοφορήσει ως limited mediabook 2CD+DVD, ως gatefold 3LP βινύλιο 180 γρ. με 2 CD ως bonus καθώς και ψηφιακά.

Προ-παραγγείλετε το Lost’n’Found – Live in Tilburg εδώ.