Οι retro-proggers Ring Van Möbius κυκλοφόρησαν το πρώτο single από το δεύτερο album τους

Οι Νορβηγοί retro-proggers Ring Van Möbius κυκλοφόρησαν το Illuminati, το πρώτο single από το δεύτερο album τους με τίτλο The 3rd Majesty, που θα κυκλοφορήσει από την Apollon Records στις 30 Οκτωβρίου. Το πρώτο τους album, Past the Evening Sun, είχε κυκλοφορήσει το 2018.

Το δελτίο τύπου της Apollon Reorcords: “Το νορβηγικό τρίο παραδίδει το καθηλωτικό δεύτερο album The 3rd Majesty – ένα progressive διαμάντι με κυρίαρχο το Hammond που θα μπορούσε να είχε κυκλοφορήσει το 1971. Αυτός ο επικός δίσκος περιλαμβάνει μεγάλα κομμάτια – με όργανα όπως incorporating instruments such as tubular bells, theremin, ένα κουαρτέτο εγχόρδων, τυμπάνι και ένα τεράστιο synthesizer, εκτός φυσικά από την ωμή δύναμη του Hammond organ, του Fender Rhodes, των ντραμς και του ηλεκτρικού μπάσου a – ηχογραφημένο στο δικό τους Spectral Tape Studio και mastered στο Lunds Lyd. Τα στιχουργικά θέματα είναι αφηρημένα, σχετικά με μεγάλα παγκόσμια ερωτήματα και θλιβερά θέματα της σύγχρονης εποχής. Αυτό το album είναι ένα stands as a καλόγουστο, δυναμικό ταξίδι μέσα από ηχοτοπία νοσταλγικής χαράς!”

Διατίθεται σε CD, rμαύρο βινύλιο και limited LP εκδόσεις σε χρυσό και διαφανές ασημί βινύλιο (400 κόπιες το καθένα). Η πρώτη έκδοση βινυλίου περιέχει και poster.

Προ-παραγγείλετε τοThe 3rd Majesty εδώ.

Tracklisting:

1.The Seven Movements Of The Third Majesty (22:06)
    a.) Universal
    b.) Spectrum
    c.) Reaction
    d.) Bilateral
    e.) Zenith
    f.) Strife of The Icons
    g.) Altitude Over Azimuth
2. Illuminati (05:33)
3. Distant Sphere (11:11)
4. The Möbius Ring (09:01)