Οι Maybeshewill κυκλοφόρησαν video για το νέο κομμάτι ‘Refuturing’

Οι Maybeshewill κυκλοφόρησαν νέο video για το κομμάτι Refuturing. Πρόκειται για το πρώτο δείγμα νέας μουσικής μετά το Fair Youth του 2014, από το επερχόμενο νέο studio album τους με τίτλο No Feeling Is Final που θα κυκλοφορήσει από την δική τους εταιρεία Robot Needs Home Collective Label στις 19 Νοεμβρίου.

Η μπάντα σχολιάζει: “Το concept του ‘refuturing’ περιγράφει τη φαντασία ενός νέου μέλλοντος, απομακρυσμένου εντελώς από κάθε προηγούμενη αντίληψη για το τι μέλλει γενέσθαι. Με την καταστροφή του κλίματος που βλέπουμε αυτήν τη στιγμή σε όλο τον κόσμο, η παροχή μιας εναλλακτικής λύσης στο σενάριο του καταδικασμένου πλανήτη που είναι διάχυτη στο λόγο που περιβάλλει την κλιματική αλλαγή είναι μια εντελώς αναγκαία ενέργεια εάν θέλουμε να προχωρήσουμε με νέα αισιοδοξία.

Λαμβάνοντας υπόψη τα ηχητικά του στοιχεία από τις παρτιτούρες σύγχρονων ταινιών και τον ηχητικό σχεδιασμό, το κομμάτι είναι ένα ακουστικό όραμα για ένα μέλλον όπου προσπαθούμε να αλλάξουμε τη σχέση μας με τον φυσικό κόσμο και μεταξύ μας, προκειμένου να αποτρέψουμε τις χειρότερες επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης. Το outro διαθέτει ένα εγκάρδιο αυτοσχέδιο σόλο από τον σαξοφωνίστα Marcus Joseph, τελειώνοντας το κομμάτι με μια τρυφερή, οικεία νότα.”

Προ-παραγγείλετε το No Feeling Is Final εδώ.