Δείτε το νέο video των Long Distance Calling

Οι Γερμανοί instrumental prog rockers Long Distance Calling κυκλοφόρησαν ένα video για το κομμάτι Voices, το οποίο περιλαμβάνεται στο επερχόμενο album τους How Do We Want To Live? που θα κυκλοφορήσει από την InsideOut Music στις 26 Ιουνίου.

Η μπάντα δηλώνει: “Το κομμάτι έχει μια στοχαστική αύρα και ηχεί σαν ένα soundtrack από τους LDC. Το How Do We Want to Live? είναι ένα προσεγμένο θεματικό album με θέμα τη συνύπαρξη ανθρώπων και μηχανών. Είμαστε πολύ περήφανοι να παρουσιάζουμε αυτή τη μικρή ταινία. Νομίζουμε πως είναι με διαφορά το καλύτερο LDC video μέχρι σήμερα, στο οποίο ανιχνεύεται η ιστορία της σχέσης μεταξύ ενός ανθρώπου και ενός AI! Παρακαλούμε να παρακολουθήσετε το video προσεκτικά, να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και να μας πείτε τις σκέψεις και τα σχόλιά σας. Μια μικρή προειδοποίηση για το τέλος: το video περιλαμβάνει άσεμνες σκηνές και γι’ αυτό ΔΕΝ προορίζεται για παιδιά!”

Το How Do We Want To Live? θα είναι διαθέσιμο σε limited edition CD, gatefold 2LP and CD και ως ψηφιακό album. Ένα limited deluxe box-set θα κυκλοφορήσει επίσης, περιέχοντας μία special έγχρωμη έκδοση του album, ένα αποκλειστικό 7” single με δύο remix, ένα όμορφο poster με το εκπληκτικό artwork τουMax Löffler και τέσσερις υπογεγραμμένες κάρτες από τα μέλη της μπάντας, όλα σε ένα κουτί.

Long Distance Calling: How Do We Want To Live?

1. Curiosity (Part 1)
2. Curiosity (Part 2)
3. Hazard
4. Voices
5. Fall/Opportunity
6. Immuity
7. Sharing Thoughts
8. Beyond Your Limits
9. True/Negative
10. Ashes

Δείτε το video για το κομμάτι Hazard, το πρώτο single του album:

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης