Οι Kairon; IRSE! κυκλοφόρησαν το πρώτο single από το επερχόμενο album τους ‘Polysomn’

Οι Φινλανδοί proggers Kairon; IRSE! κυκλοφόρησαν το πρώτο single, με τίτλο an Bat None, από το επερχόμενο album τους Polysomn. Το album προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στις 11 Σεπτεμβρίου 2020, αλλά μπορείτε να το προπαραγγείλετε από τον ιστότοπο της Svart Records. Το video για το κομμάτι επιμελήθηκε ο Kalle-Erik Kosonen.

Svart Records: “Η Svart Records με περηφάνια ανακοινώνει την κυκλοφορία του an Bat None, του νέου single από τους kosmische post-rock prog-freaks Kairon; IRSE!, με ένα υπνωτιστικό video. Προερχόμενο από το επερχόμενο album τους Polysomn, το νέο single an Bat None μας δίνει μια γεύση του heavy δυνατού trip του νέου album, που θα κυκλοφορήσει στις 11 Σεπτεμβρίου 2020.”

Ο Niko τωνKairon; IRSE! εξηγεί το modus operandi πίσω από to an Bat None και το επερχόμενο έργο τους Polysomn: «Με το Polysomn τονίζουμε το ψυχεδελικό χάος. Κάθε τραγούδι δημιουργεί τη δική του πραγματικότητα, γεμάτη με σουρεαλιστικά οράματα και αιθέρια τοπία. To an Bat None παρουσιάζει τη βαρύτερη πλευρά του άλμπουμ. Σκοπός του είναι να είναι ένας τοίχος ηχητικής ευδαιμονίας.”

Polysomn tracklist:

  1. Psionic Static
  2. Retrograde
  3. Welcome Blue Valkyrie
  4. an Bat None
  5. Mir Inoi
  6. Altaïr Descends
  7. Hypnogram
  8. White Flies
  9. Polysomn

Kairon; IRSE!:

Dmitry Melet – Φωνητικά, Μπάσο, Κιθάρα
Johannes Kohal – Ντραμς
Lasse Luhta – Κιθάρα, Μπάσο
Niko Lehdontie – Κιθάρα, Synth, Programming, Δεύτερα φωνητικά

Ηχογραφημένο από τους Jukka Puurula και Marko Kataja στα Magnusborg studios τον Μάρτιο του 2019 και από τον Niko Lehdontie.

Μίξη και παραγωγή: Niko Lehdontie
Mastering: Jaakko Viitalähde της Virtalähde Mastering

Artwork: Jenna Hapaaharju

Προπαραγείλετε το Polysomn εδώ.