Λεπτομέρειες για το επερχόμενο ‘While Time Disappears’ των Our Oceans

Το ολλανδικό Dutch prog-alt rock τρίο των Our Oceans κυκλοφόρησε ένα lyric video για το κομμάτι The Heart’s Whisper, το δεύτερο single από το επερχόμενο δεύτερο album τους While Time Disappears, που θα κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου από την Long Branch Records.

Ο τραγουδιστής και κιθαρίστας Tymon Kruidenier σχολιάζει: “Το The Heart’s Whisper αφορά την παρεξήγηση από κάποιον που αγαπάς. Όταν προσπαθείς να εξηγήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι οι προθέσεις σου είναι αξιοπρεπείς, αλλά δεν πείθεις, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείς. Και στη διαδικασία, αρχίζεις πραγματικά να αμφιβάλλεις εάν ερμηνεύεις με ακρίβεια τις σκέψεις και τις προθέσεις των άλλων. Μουσικά, νομίζω ότι αυτό το τραγούδι είναι το πιο κοντινό σε αυτό που κάναμε στο ντεμπούτο μας. Είναι ένα σχετικά απλό τραγούδι, αλλά ταυτόχρονα, υπάρχει πολύ βάθος σε αυτήν την απλότητα. Μου θυμίζει λίγο το What If με αυτήν την έννοια.”

Our Oceans:

Tymon Kruidenier (ATM Project, ex-Cynic, Exivious, Skeletor) – Φωνητικά, Κιθάρες
Robin Zielhorst (OneGodLess, ex-Blue Man Group, In-Tension, Cynic, Exivious, Mourn) – Μπάσο, Φωνητικά
Yuma van Eekelen (Quadvium, OneGodLess, ex-Pestilence, Exivious, Brutus, The New Dominion) – Ντραμς

Δείτε το lyric video για το The Heart’s Whisper και το video clip για το Unravel, το πρώτο single από το While Time Disappears, παρακάτω.

Ο Kruidenier εξηγεί: “Από την αρχή, όταν ακόμα σκεφτόμασταν τα βασικά του τι θα γινόταν τελικά το While Time Disappears, είχα μια πολύ δυνατή αίσθηση για το πώς θα έπρεπε να είναι το εξώφυλλο. Φαντάστηκα μια πολύ σκοτεινή ατμόσφαιρα με πολλά ζεστά κόκκινα χρώματα, συνοδευόμενα από ένα στιλ τέχνης που θα μπορούσε να συνδυάσει την τέχνη με εικονογραφήσεις που θα μπορούσαν να εμφανιστούν σε ένα παιδικό βιβλίο. Μου πήρε πολύ να βρω έναν καλλιτέχνη που λειτουργεί σε αυτόν τον χώρο. Τελικά όμως, βρήκα έναν λαμπρό καλλιτέχνη που ονομάζεται Patrick Atkins. Αποδείχθηκε ότι αγαπούσε τη μουσική μας και ήταν απίστευτα εύκολο να συνεργαστείς μαζί του. Του δώσαμε τη μουσική μας, τους στίχους και τον τίτλο του άλμπουμ και αυτό χρειάστηκε μόνο για να δημιουργήσει το απίστευτο έργο τέχνης που βλέπετε στο εξώφυλλο και οπουδήποτε αλλού στο άλμπουμ.”

While Time Disappears tracklist
1. Unravel
2. Weeping Lead
3. The Heart’s Whisper
4. Motherly Flame
5. Passing By
6. Face Them
7. Your Night, My Dawn
8. You Take
9. With Hands Torn Open