Δείτε το video για το ‘Oceanrise’ των Caligula’s Horse

Οι Caligula’s Horse πρόσφατα κυκλοφόρησαν το πέμπτο τους studio album με τίτλο Rise Radiant (διαβάστε τις κριτικές μας εδώ), σε παραγωγή του κιθαρίστα και ηγέτη της μπάντας Sam Vallen και μίξη από τον Jens Bogren (Opeth, Devin Townsend Project, Leprous).

Το video clip του Oceanrise ανέβηκε στο διαδίκτυο από την InsideOutMusicTv. Ο Dale Prinsse, μπασίστας της μπάντας, σχολιάζει: “Το Oceanrise πλαισιώνει τους θριάμβους της ζωής γιορτάζοντας την κληρονομιά που αφήνουμε όλοι αφού πεθάνουμε. Αυτό ήταν το πρώτο τραγούδι που γράφτηκε για το album και αντιπροσωπεύει τους Caligula’s Horse με δυναμικό, πολύχρωμο και αναζωογονητικό τρόπο. Τα τυρίσματα σε αυτό το μουσικό video ήταν απίστευτα διασκεδαστικά και γεμάτα χαμόγελα και συνέπεσαν με την ημέρα που κυκλοφόρησε το πέμπτο album μας Rise Radiant και την πρώτη φορά που είδαμε από κοντά ο ένας τον άλλο μετά από πολλούς μήνες. Ελπίζουμε να το απολαύσετε.”

Μπορείτε να δείτε το video παρακάτω (σκηνοθεσία: Caligula’s Horse, κινηματογραφία: Connor Armitage, Μοντάζ: Adrian Goleby, γυρίσματα στην Creative Productions Gold Coast, φώτα: Will Hunter, visuals: Shane Budini). 

Η μπάντα απολαμβάνει τις υψηλότερες θέσεις στα chart positions μέχρι σήμερα:

Αυστραλία: #23 Albums, #3 Australian Artist Albums, #6 Vinyl Albums

Φινλανδία: #9 Physical Albums

Γερμανία: #43 Albums

Σκωτία: #100 Albums

Ελβετία: #25 Albums

Ην. Βασίλειο: #5 Rock, #56 Physical Chart

Η.Π.Α.: #10 Current Hard Music Albums, #29 Current Rock Albums

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης