Ανακοίνωση των Acid Death σχετικά με το live τους στη Πάτρα

Οι Acid Death ήταν να εμφανιστούν στην Πάτρα στα πλαίσια ενος φεστιβάλ στις 14 Δεκεμβρίου. Η μπάντα στο επίσημο λογαριασμό της στο Facebook έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Πρωτάκουστο!!!!!!

Στις 14 Δεκεμβρίου ήταν προγραμματισμένη ζωντανή εμφάνιση της μπάντας στην Πάτρα, στο club “O Μικρός Πρίγκιπας” με την εξής σύνθεση. MPIRE OF EVIL (UK), ACID DEATH, DEATH COURIER, DISOLVO ANIMUS, CONVIXION. Κυριακή 1 Δεκεμβρίου λάβαμε ένα mail από τρίτο πρόσωπο, το οποίο μας ενημέρωνε ότι για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους το live ακυρώνεται. (Προσέξτε!!!! ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ!) Μόλις χθες το βράδυ βλέπουμε αναρτημένες νέες αφίσες για το συγκεκριμένο live με διαφορετικό lineup διαπιστώνοντας ότι απλά, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, μας είχαν πετάξει έξω από το billing όπως και τους CONVIXION. Και αυτό χωρίς καμία ΜΑ ΚΑΜΙΑ ενημέρωση από τους διοργανωτές για τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση

Είναι πρώτη φορά που βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα τέτοιο γεγονός, θεωρούμε επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ τον εν λόγω χειρισμό, χειρισμό που υποδηλώνει απόλυτη προχειρότητα και έλλειψη σεβασμού προς κάποιους ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν και το υπηρετούν πιστά. Όσοι, δε, θεωρούν ότι τέτοιες προσπάθειες αξίζει να τύχουν υποστήριξης…. Δεν έχουν παρά να τις υποστηρίξουν".

Μετά τιμής

ACID DEATH"

Be the first to comment

Leave a Reply