Οι Voivod κυκλοφόρησαν video για το νέο τους κομμάτι ‘Paranormalium’

Οι Voivod κυκλοφόρησαν ένα lyric video για το νέο τους single Paranormalium από το επερχόμενο 15ο studio album της μπάντας με τίτλο Synchro Anarchy, που θα κυκλοφορήσει από την Century Media Records στις 11 Φεβρουαρίου.

Ο κιθαρίστας Daniel “Chewy” Mongrain σχολιάζει: “Το Paranormalium ανοίγει με την τελευταία κιθαριστική μελωδία στο τελευταίο τραγούδι του The Wake, το Sonic Mycelium, στο σβήσιμο του κουαρτέτου εγχόρδων. Θέλαμε και οι δύο οντότητες ή διαστάσεις να συνδεθούν μέσω της μουσικής καθώς δύο παράλληλοι κόσμοι μπορούν να συνδεθούν μέσω παραμορφωμένων χωροχρονικά μαύρων τρυπών, δονήσεων, πνευματικότητας ή οτιδήποτε άλλο. Το Paranormalium είναι ο τίτλος που σκέφτηκε ο Denis “Snake” ο Bélanger ενώ έγραφε τους στίχους, προσπαθώντας να συγκεντρώσει όλες αυτές τις έννοιες σε ένα φανταστικό σωματίδιο που ονομάζεται Paranormalium. Ανάλογα με την προσωπική σας αντίληψη ή οποιαδήποτε επιρροή από εσωτερικό ή εξωτερικό γεγονός, κάνει κάποιον να βλέπει ή να μην βλέπει, να είναι μέρος ή να μην είναι μέρος της πραγματικότητας κάποιου άλλου. Ή ακόμη και να μένει κολλημένος ανάμεσα σε πολλές διαφορετικές διαστάσεις, καθώς όλα συνδέονται κατά κάποιο τρόπο μέσω του Paranormalium.

Είναι ένα από τα πιο περίπλοκα, δύστροπα και βαριά τραγούδια του άλμπουμ με πολλά διαφορετικά πεδία. Η μελωδία επανέρχεται πολλές φορές κατά τη διάρκεια του τραγουδιού σε διαφορετικές μορφές, καθώς η πραγματικότητα μπορεί να αποτελείται από το ίδιο υλικό που παίρνει διαφορετικές όψεις. Τελικά, ζούμε πραγματικά στην πραγματικότητα που νομίζουμε ότι βρισκόμαστε;;;”

Το Synchro Anarchy ηχογραφήθηκε και μιξαρίστηκε από τον Francis Perron στα RadicArt Studios στο Québec του Καναδά και το Mastering έκανε ο Maor Appelbaum στο Maor Appelbaum Mastering στην Καλιφόρνια, ενώ η παραγωγή έγινε από τους Voivod.

Προ-παραγγείλετε το Synchro Anarchy εδώ.