Νέο video από τον Jargon και κυκλοφορία του ‘The Fading Thought’ σε cd

Ο γνωστός συνθέτης και  frontman των Verbal Delirium, Jargon ανακοινώνει την συνεργασία του με το Πολωνικό prog label OSKAR.  Μετά την αρχική κυκλοφορία του δίσκου τον Μάιο του 2020 σε βινύλιο, πλέον το The Fading Thought κυκλοφορεί και σε digipack CD με 8σέλιδο booklet που έχει σχεδιάσει και επιμεληθεί ο ταλαντούχος γραφίστας και φωτογράφος Δημήτρης Τζώρτζης καθώς και με ένα ακυκλοφόρητο bonus track που δεν συμπεριλαμβανόταν στην αρχική έκδοση του βινυλίου!

Η μουσική του δίσκου είναι μια μίξη δυναμικού prog rock και ατμοσφαιρικής ορχηστρικής μουσικής. Οι συνθέσεις, βασισμένες στο πιάνο με την μπάντα να δίνει τον απαραίτητο ηλεκτρισμό και το κουαρτέτο εγχόρδων να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.  Ένα ηχητικό ταξίδι στα μονοπάτια της  κλασσική μουσικής, των soundtracks και του progressive rock πειραματισμού.

Δίχως αμφιβολία, ένας δίσκος που προτείνεται ανεπιφύλακτα σε όλους τους λάτρεις της μουσικής και όχι μόνο για τους fans του prog ήχου!

Το The Fading Thought (διαβάστε τις κριτικές μας εδώ) ήταν το album νο. 5 στην ετήσια λίστα μας για το 2020.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του CD ο καλλιτέχνης κυκλοφορεί και το δεύτερο promo video του δίσκου για το κομμάτι The Film

Jargon ‎– The Fading Thought (2020)

Tracklist:

1 The Film           
2 In Search Of The Invisible Thin Line      
3 Dance Of The Framed Words
4 The Fading Thought    
5 Light  
6 Time Is Running Out   
7 How Can I?     
8 The Last Temptation  
9 Window To The World               

Bonus
10 Light (Alternate Version)

Catalogue number: OSKAR 1116 CD