Οι Liquid Tension Experiment κυκλοφόρησαν video για το νέο τους single ‘The Passage of Time’

Οι Liquid Tension Experiment κυκλοφόρησαν video για το νέο τους single The Passage of Time από το επερχόμενο album τους LTE3, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την InsideOut Music στις 23 Μαρτίου.

John Petrucci: “Αυτό ήταν το πρώτο τραγούδι που δουλέψαμε και όταν έγινε, όλοι ξέραμε για άλλη μια φορά πόσο εκπληκτικό ήταν να δουλεύουμε μαζί. Γνωρίζαμε ότι είχαμε κάτι και ότι αυτό θα ήταν ένα πραγματικά καταπληκτικό άλμπουμ. Το πέρασμα των δύο δεκαετιών δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα για να το αλλάξει αυτό. Για μένα αυτό το τραγούδι αντικατοπτρίζει πραγματικά τις συνεργατικές προσπάθειες σύνθεσης τραγουδιών και των τεσσάρων από εμάς.”

Jordan Rudess: “Υπάρχει μια αναμφισβήτητη χημεία που συμβαίνει όταν οι τέσσερις από εμάς είμαστε μαζί. Μπαίνοντας στο στούντιο και ξεκινώντας τη δουλειά στο The Passage of Time μετά από 22 χρόνια μου έδωσε κυριολεκτικά μια νέα προοπτική για αυτές τις σημαντικές μουσικές (και προσωπικές) σχέσεις και τον τρόπο που ο χρόνος είναι τόσο σχετικός. Ήταν σαν να μην πέρασε καθόλου χρόνος και δημιουργήσαμε ένα τραγούδι που έχει τόσα πολλά στοιχεία που κάνουν τους LTE μοναδικούς. Δεν έχει περάσει μια μέρα από την τελευταία μας κυκλοφορία που να μην έχω ερωτηθεί “πότε επιστρέφουν οι LTE;” Τώρα μπορούμε να παραδώσουμε νέα μουσική και δεν μπορώ να περιμένω να ακούσουν όλοι τη δημιουργία μας.”

Προ-Παραγγείλετε το LTE3 εδώ.