Ο Damian Wilson είναι ο νέος τραγουδιστής των Arena

Ο Damian Wilson ανακοινώθηκε επίσημα πως θα είναι ο διάδοχος του Paul Manzi ως τραγουδιστής των θρυλικών neo-proggers Arena. Ο Wilson είναι ο πέμπτος τραγουδιστής της μπάντας από τον σχηματισμό των Arena το 1995. Είναι κυρίως γνωστός στον progressive metal χώρο, ως τραγουδιστής των Headspace και παλιότερα των Threshold. Έχει επίσης τραγουδήσει και περιοδεύσει με μπάντες και projects όπως οι Star One, Ayreon, Landmarq, Praying Mantis και with Rick Wakeman’s English Rock Ensemble. Ως solo καλλιτέχνης έχει κυκλοφορήσει 5 solo albums, ένα DVD και μία συλλογή, ενώ έχει συμμετάσχει σε πάνω από 70 κυκλοφορίες.  

Οι Arena δημοσίευσαν την εξής ανακοίνωση: “Έχουμε τη μεγάλη χαρά να καλωσορίζουμε τον Damian Wilson στο νέο Line-up των Arena. Οι περισσότεροι θα τον γνωρίζουν ήδη ως φανταστικό τραγουδιστή και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φέρει κάτι ξεχωριστό και πρωτότυπο στο συγκρότημα.

Γνωρίζουμε τον Damian εδώ και περίπου 25 χρόνια και η ιδέα να τραγουδάει στους Arena υπήρξε ως πιθανότητα στο παρελθόν, αλλά οι συνθήκες δεν το επέτρεψαν να συμβεί τότε. Ωστόσο, δεδομένου ότι ο Paul αποφάσισε τώρα να προχωρήσει στην καριέρα του, φαίνεται ότι έχουμε φτάσει σε πλήρη κύκλο και η ώρα είναι τώρα η σωστή!

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε την ευκαιρία να τραβήξουμε μερικές νέες φωτογραφίες. Αν και ήμασταν «κοινωνικά απομακρυσμένοι», ένα μικρό photoshop μπορεί να κάνει θαύματα. Οι ηχογραφήσεις του νέου album μας Theory of Molecular Inheritance θα γίνουν με τον Damian στα φωνητικά, αλλά η κυκλοφορία έχει καθυστερήσει λόγω των περιορισμών του COVID-19.

Να είστε σίγουροι ότι θα κυκλοφορήσουμε το νέο μας album το συντομότερο δυνατό.”