Οι Coral Caves κυκλοφορούν τo νέο single ‘This Night love Bleeds’

Ο πολυ-οργανίστας, τραγουδοποιός και παραγωγός Χρήστος Παππάς ανακοινώνει την επιστροφή για το συγκρότημά του, Coral Caves, 10 χρόνια μετά το ντεμπούτο alnum τους Labyrinth’s Path και αποκαλύπτει τον νέο ήχο και τη νέα κατεύθυνση με το single This Night Love Bleeds.. Περιγράφεται από τον καλλιτέχνη ως «ένα μουσικό ταξίδι από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια στην Δύση, ένα πρίσμα ελληνικών και βαλκανικών μουσικών παραδόσεων σε μεταμοντέρνο πλαίσιο.»

Είναι μία επετειακή κυκλοφορία για τα the 10 χρόνια από το 1ο album των Coral Caves και τα 8 χρόνια από το Ep ‘Sometimes Shine’ (CPS-Records 2012). Ενθυμούμενος τη δημιουργία του album, ο Χρήστος σχολιάζει: «Έγραψα και έκανα την παραγωγή αυτού το albumσε μια πολύ συναισθηματικά τεταμένη περίοδο της ζωής μου. Το Labyrinth’s Path για μένα λειτουργεί ως κάθαρση για όλα τα πένθιμα συναισθήματα που βίωσα εκείνη την περίοδο. Είναι ένα εξπρεσιονιστικό μουσικό ταξίδι, ένα ταξίδι κατάδυσης στα συναισθήματα και τις αισθήσεις.»

Το This Night Love Bleeds είναι επανηχογραψημένο, re-mixed, σε παραγωγή του 2020. Συνδυάζει μερικές από τις αρχικές ηχογραφήσεις από την κυκλοφορία του album Labyrinth’s Path το 2010. Το νέο και το παλιό δημιουργούν και αποκαλύπτουν τη νέα κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η μπάντα. Οι κιθάρες αντικαθιστούν το λαούτο και το μπουζούκι. Το σαξόφωνο και οι μελωδίες είναι εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση, ενώ τα χάλκινα όργανα σας υποκινούν και σας προσκαλούν στον ήχο των Βαλκανίων. Στιχουργικά, όπως αναφέρει ο τολμηρός τίτλος του, αναφέρεται σε ερωτικές / προσωπικές σχέσεις. τους καιρούς του ρομαντισμού και της τρυφερότητας που έχουν περάσει.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης