Ο Arild Hammerø κυκλοφόρησε το πρώτο single από το επερχόμενο album του

Ο Νορβηγός κιθαρίστας / τραγουδιστής Arild Hammerø, μέλος των συγκροτημάτων Blues Run the Game, Hammer & Hersk και πιο αξιοσημείωτα των σπουδαίων Atlanter (διαβάστε τις κριτικές μας στο Jewels of Crime εδώ), κυκλοφόρησε το Drømte Du Var Her, το πρώτο ψηφιακό single από το επερχόμενο solo album του με τίτλο Lerret το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 11 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση του Hammerø’s στην επίσημη σελίδα του στο Facebook:

“Το πρώτο μου single από το επερχόμενο album κυκλοφόρησε στις ψηφιακές πλατφόρμες (Spotify κ.τ.λ. κ.τ.λ.).

Ήταν δύσκολο να επιλέξω μόνο ένα κομμάτι από ένα δίσκο που περιέχει ακουστικές μπαλάντες, ορχηστρικά κομμάτια, τζαμαριστό rock, μία γεύση από prog, ευχάριστα singer / songwriter και κιθαριστικά κομμάτια ΑΛΛΑ επέλεξα ένα παράξενο, ευχάριστο και ακατάστατο κομμάτι που ελπίζω να σας πάει σε ένα παράλληλο σύμπαν. Απολαύστε την Παρασκευή με ένα soundtrack φυσιολογικής μουσικής για μη φυσιολογικούς ανθρώπους, αυτό είναι το Drømte Du Var Her.

Δεν θα κάνω κάποιο δακρύβρεχτο λόγο μέχρι να κυκλοφορήσει ολόκληρο το album, αλλά ένα μεγάλο tribute στην φανταστική μου μπάντα που αποτελείται από τους Gunnar Sæter, Morten Kvam και Einar Næss Haugsethog και τον Øyvind Sax Røsrud Gundersen που έκανε όλη την ηχοληψία και τη μίξη!

ΚΑΙ θα κυκλοφορήσει νέο κομμάτι την επόμενη Παρασκευή!

Το album θα κυκλοφορήσει σε φυσική και ψηφιακή μορφή στις 11 Σεπτεμβρίου.”