Νέο κομμάτι και video clip από τους Soen

 

Οι Σουηδοί Soen ετοιμάζονται για την κυκλοφορία του δεύτερού τους δίσκου με τίτλο “Tellurian” στις 4 Νοεμβρίου. Την μπάντα απαρτίζουν οι: Martin Lopez (Ex-Opeth) στα ντραμς, Joel Ekelöf (Willowtre) στα φωνητικά, Joakim Platbarzdis στην κιθάρα και  Stefan Stenberg στο μπάσο.

Πρώτο single από το “Tellurian” είναι το κομμάτι “Tabula Rasa” για το οποίο κυκλοφόρησε το video clip που μπορείτε να δείτε στο τέλος της σελίδας.

Ο κιθαρίστας Kim Platbarzdis σχολίασε: “είναι επιτέλους καιρός για το πρώτο video από τον δεύτερο μας δίσκο “Tellurian”. Το video είναι για το κομμάτι “Tabula Rasa” το οποίο αφορά τις πιο συχνές απογοητεύσεις που έχουμε σχετικά με τον κόσμο, το πώς κυβερνάται και πώς αυτή η κατάσταση δεν αφήνει κανέναν ανεπηρέαστο.”

Tη σκηνοθεσία του video την έχει επιμεληθεί ο Kirke Ailo Rodwell ο οποίος δήλωσε: “κατά κάποιο τρόπο το βίντεο συνοψίζει την ζωή, με τα καλά και τα κακά της. Ήταν φανταστική εμπειρία να δουλέψω με τους Soen που εμπιστεύτηκαν εμένα και την ομάδα μου για να καταγράψει τα άκρα της ζωής. Είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι και έχουμε ένα κοινό όραμα.”

Tracklist:

01. Komenco
02. Tabula Rasa
03. Kuraman
04. The Words
05. Pluton
06. Koniskas
07. Ennui
08. Void
09. The Other’s Fall

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης