Κομμάτι του Peter Gabriel σε άλμπουμ για τη Γάζα

Ο Peter Gabriel θα συμμετέχει στο άλμπουμ “2 Unite All”, ένα compilation album τα έσοδα του οποίου θα πάνε σε οργανισμούς που βοηθάνε Παλαιστίνιους στη Γάζα.

Στο άλμπουμ πέρα από τον Gabriel θα συμμετέχουν και οι Serj Tankian, Steward Copeland και o Rick Allen.

“Αν και είμαι σίγουρος ότι και οι Παλαιστίνιοι και οι Ισραηλινοί θα κέρδιζαν σε μια δίκαιη συμφωνία βασισμένη στα σύνορα του ’67, βλέπουμε τους Παλαιστίνιους να περνάνε τα πάνδεινα ειδικά στη Γάζα. Εν τω μεταξύ βλέπουν τη γη τους να κλέβεται με τη βία. Ποτέ δεν ήμουν ενάντια στο Ισραήλ, ή αντισημιτιστής. Είμαι ενάντια στην κυβέρνηση του Ισραήλ, ενάντια στην αδικία, ενάντια στη καταπίεση και ενάντια στη κατοχή. Υπάρχει μια γενικότερη κινητικότητα στο κόσμο για να μιλήσει για αυτό το θέμα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μια από τις φωνές που ρωτάει την κυβέρνηση του Ισραήλ “που είναι αυτή η λύση που λέτε ότι θέλετε τόσο καιρό;” Αρκετά!! ”

Το άλμπουμ, που θα περιέχει 26 κομμάτια, είναι μια παραγωγή της “Project Peace On Earth”. Όλα τα έσοδα θα πάνε “προς επείγουσα χειρουργική και ψυχολογική φροντίδα για τους Παλαιστινίους στη Γάζα και στην ενημέρωση για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή”.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης