Black Fate: έτοιμο το δεύτερο άλμπουμ


Οι Λαρισαίοι Black Fate ανακοίνωσαν ότι ο νέος τους δίσκος θα ονομάζεται “Between Visions and Lies” και θα κυκλοφορήσει στις 28 Νοεμβρίου στην Ευρώπη και στις 2 Δεκεμβρίου στην Αμερική.

Το mastering του δίσκου έγινε απο τον Erik Tordsson (Antestor, End of September) στα Solid Mix Studios και το artwork το έχει επιμεληθεί ο frontman της μπάντας Βασίλης Γεώργιου.

Μια γεύση για το δίσκο μπορείτε να πάρετε από τα δύο teaser που έχει κυκλοφορήσει η μπάντα, στο τέλος της σελίδας.


01. Rhyme of a False Orchestra
02. Lines in the Sand
03. The Game of Illusion
04. Into the Night
05. In Your Eyes
06. Call of the Wild
07. State of Conformity
08. Without Saying a Word
09. Perfect Crime
10. Weight of the World
11. In Fear


Be the first to comment

Leave a Reply